تاریخ انتشار : شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - ۲۱:۲۳
کد خبر : 3277

تکرار یک سناریوی تلخ در بهمئی؛

ترافیک کلافه‌کننده جاده آرامستان لیکک تا کی ادامه‌دارد؟

ترافیک کلافه‌کننده جاده آرامستان لیکک تا کی ادامه‌دارد؟
هنگام مراسم‌های تدفین، جاده آرامستان شهر لیکک به کانون ترافیک سنگین و سردرگمی شهروندان تبدیل شده است، وضعیت این محور ارتباطی، موضوع جدیدی نیست و بارها در رسانه‌های محلی و در جلسات متعدد مورد نقد قرار گرفته است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «بهمئی نیوز»، جاده آرامستان شهر لیکک که بعد از جاده لیکک به بهبهان، شلوغ ترین جاده شهرستان بهمئی است هنگام مراسم‌های تدفین عملاً مسدود و تردد را برای اهالی بخش های ممبی، سرآسیاب یوسفی و روستاهای اطراف دشوار و در برخی مواقع غیرممکن می‌کند.

ازدحام خودروها در مسیر منتهی به این آرامستان علاوه بر اتلاف وقت شهروندان، موجب گلایه‌های شدید خانواده‌های داغدار شده است.

وضعیت نامناسب زیرساخت‌های این مسیر، عدم تعریض و پارک کردن غیراصولی خودرودها عملاً این محور را به گلوگاهی برای بروز حوادث و ترافیک‌های طولانی تبدیل کرده است.

هر چند مسئولان در این راستا کوتاهی می‌کنند و این سهل انگاری قابل قبول نیست؛ اما خود مردم هم تا حدی در ایجاد ترافیک مقصر هستند و فرهنگ رانندگی را باید بیش از این چیزها یاد بگیریم.

وعده‌هایی که فقط در اتاق جلسات هستند‌! 

با وجود وعده‌های قبلی مسئولان مبنی بر پیگیری و ساماندهی محورهای مواصلاتی شهر، گویا «جاده آرامستان» همچنان در اولویت‌های مدیریت شهری جایگاه ثابتی ندارد و وعده‌هایی که مسئولان می‌دهند از اتاق جلسات خارج نمیشود و همچنان در حال خاک خوردن هستند.

سوال اساسی شهروندان این است که چرا با وجود تکرار این بحران در هر پنجشنبه و جمعه، تدبیر کارآمدی برای روان‌سازی تردد یا حداقل اصلاح هندسی مقطعی این مسیر اتخاذ نمی‌شود؟

انتظار می‌رود اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، راه و شهرسازی، شهرداری و شورای اسلامی شهر لیکک در راستای حقوق شهروندی و کاهش تنش‌های روانی ناشی از ترافیک برای مردم، پیش از وقوع حوادث غیرمترقبه، نسبت به ارائه برنامه عملیاتی برای ساماندهی این مسیر اقدام نمایند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.