تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۰:۵۵
کد خبر : 2476
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای تخصیص ۲۷۴ میلیارد تومان بودجه به شهرستان بهمئی بسته هستند

در نشست کمیته برنامه‌ریزی بهمئی مطرح شد؛

تخصیص ۲۷۴ میلیارد تومان بودجه به شهرستان بهمئی

تخصیص ۲۷۴ میلیارد تومان بودجه به شهرستان بهمئی
فرماندار بهمئی از تصویب بودجه ۲۷۴ میلیارد تومانی برای سال ۱۴۰۵ خبر داد و تأکید کرد که این اعتبار با رویکرد عدالت‌محوری و متناسب با اولویت‌های اجرایی در سطح شهرستان توزیع خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی« بهمئی نیوز»؛ نشست کمیته برنامه‌ریزی شهرستان بهمئی عصر امروز دوشنبه با حضور نماینده سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، شورای تأمین و شورای اداری شهرستان در سالن فرمانداری بهمئی پس از دو روز تبادل نظر به پایان رسید.

لطف‌الله ایرمی، فرماندار شهرستان بهمئی در نشست شورای برنامه‌ریزی این شهرستان با اعلام اینکه ۲۷۴ میلیارد تومان برای سال ۱۴۰۵ این شهرستان در نظر گرفته شد، اظهار داشت: در راستای توسعه زیرساخت‌ها و پیشبرد پروژه‌های عمرانی، مبلغ ۲۷۴ میلیارد تومان اعتبار برای سال ۱۴۰۵ پیش‌بینی و مصوب شده است.

فرماندار بهمئی با اشاره به منابع تأمین این بودجه گفت: این اعتبارات از محل منابع مختلف شامل سهم نفت، اعتبارات یک‌سوم، دوسوم و همچنین ۲۸ درصد از منابع استانی تأمین شده است که پشتوانه مناسبی برای تسریع در روند پروژه‌های نیمه‌تمام خواهد بود.

ایرمی افزود: با توجه به شرایط اقتصادی کشور و محدودیت‌های موجود، تلاش ما بر این است که توزیع این بودجه به شکلی دقیق، کارشناسی‌شده و بر اساس اولویت‌های هر دستگاه اجرایی صورت گیرد تا بیشترین بهره‌وری را برای مردم شهرستان داشته باشیم.

وی تصریح کرد: اولویت اصلی کمیته برنامه‌ریزی شهرستان، تکمیل پروژه‌هایی است که پیشرفت فیزیکی بالایی دارند و بهره‌برداری از آن‌ها می‌تواند گره‌ای از مشکلات مردم در حوزه‌های عمرانی، خدماتی و رفاهی باز کند.

فرماندار بهمئی در پایان خاطرنشان کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی باید با نگاهی تحول‌گرا و مدیریت جهادی، برای جذب به‌موقع این اعتبارات تلاش کنند تا در سال ۱۴۰۵ شاهد شکوفایی هرچه بیشتر پروژه‌های توسعه‌ای در جای‌جای شهرستان باشیم.

تأکید فرمانده سپاه بهمئی بر جذب کامل اعتبارات توسط دستگاه های اجرایی شهرستان

در ادامه نشست شورای برنامه‌ریزی شهرستان بهمئی سرهنگ مهدی غلامی‌نژاد، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان با اشاره به اهمیت ایام اربعین، خواستار نگاه ویژه مدیران به دغدغه‌های مردم و اولویت‌بندی و مطالعه دقیق در تعریف پروژه‌های عمرانی شد.

غلامی‌نژاد با تأکید بر جذب کامل اعتبارات توسط دستگاه های اجرایی شهرستان، اظهار داشت: مدیران اجرایی باید با همت و تلاشی مضاعف، برای جذب کامل و حتی بیشتر رایزنی جهت جذب تخصیص‌ها اقدام کنند.

وی در ادامه با برشمردن حوزه‌های حساس و نیازمند، افزود: تأمین پایدار آب در سطح شهرستان ( لیکک، ممبی و سراسیاب)، زیر ساخت های جاده‌ای، توسعه بخش کشاورزی، تقویت زیرساخت‌های ورزش و جوانان و حوزه آموزش و پرورش، از جمله اولویت‌هایی است که باید در تقسیم بودجه سال ۱۴۰۵ در صدر توجهات قرار گیرد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بهمئی همچنین بر اهمیت مسائل فرهنگی در شهرستان تأکید کرد و گفت: حوزه فرهنگ نیازمند حمایت‌های جدی و هدفمند است و دستگاه‌های متولی نباید در این زمینه کوتاهی کنند.

سرهنگ غلامی‌نژاد در پایان، خطاب به مدیران دستگاه‌های اجرایی خاطرنشان کرد: صرفِ اختصاص بودجه روی کاغذ کافی نیست؛ مدیران باید به‌صورت میدانی و مستمر پیگیر وصول و تخصیص قطعی اعتبارات باشند تا مردم شاهد تحولی عینی در پروژه‌های عمرانی و خدماتی باشند.

در بخش دیگری از این نشست دو روزه، مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان با ارائه گزارشی از پروژه‌های اولویت‌دار خود که دارای کد اجرایی هستند، خواستار تخصیص اعتبارات ویژه برای اتمام این طرح‌ها شدند.

مدیران ادارات شهرستان با تشریح آخرین وضعیت پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها، تصریح کردند که بسیاری از این طرح‌ها به دلیل محدودیت‌های مالی نیمه‌تمام مانده‌اند و تکمیل آن‌ها مستلزم نگاه ویژه در توزیع بودجه سال ۱۴۰۵ است.

تصاویر تکمیلی را مشاهده کنید

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نظرات بسته شده است.