تاریخ انتشار : جمعه ۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۰:۱۱
کد خبر : 790

خبرنگار فاضل ریحان نسب

اینترنت لنگ لنگان در خیابان‌های لیکک

اینترنت لنگ لنگان در خیابان‌های لیکک
ساکنان خیابان‌های قدس و دین ودانش از ضعف شدید اینترنت و آنتن‌دهی گلایه دارند و این مشکل فعالیت کسب‌وکارهای آنلاین و آموزش مجازی دانش‌آموزان و دانشجویان را مختل کرده است.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری «بهمئی نیوز»؛ خیابان‌های قدس و دین و دانش در شهر لیکک؛ منطقه‌ای که بسیاری آن را یکی از نقاط رو‌به‌رشد شهری می‌دانند، این روزها با مشکلی قدیمی اما آزاردهنده دست‌وپنجه نرم می‌کند؛ اینترنت ضعیف، آنتن‌دهی نامناسب و قطعی‌های مکرر که مطالبه جدی شهروندان را در پی داشته است، مشکلی که به مانعی جدی برای زندگی روزمره، کسب‌وکار، آموزش و حتی انجام امور اداری تبدیل شده است.

در روزگاری که بخش زیادی از خدمات، آموزش‌ها، خریدها و حتی ارتباطات خانوادگی به بستر اینترنت وابسته شده، ضعف زیرساخت‌های ارتباطی در برخی مناطق شهری لیکک، نارضایتی گسترده شهروندان را به همراه داشته است.

خیابان‌های دین و دانش و قدس در لیکک نیز از جمله مناطقی هستند که شهروندان آن از وضعیت نابسامان اینترنت گلایه دارند و معتقدند توسعه شهری بدون تقویت زیرساخت‌های ارتباطی، معنایی ندارد.

 

بسیاری از ساکنان این خیابانها از کندی شدید اینترنت همراه و خانگی ناراضی هستند. برخی نیز اظهار دارند: ساعات زیادی از شبانه‌روز عملاً امکان استفاده از اینترنت وجود ندارد و حتی ارسال یک پیام ساده در شبکه‌های اجتماعی نیز با مشکل همراه است.

یکی از شهروندان ساکن خیابان قدس می‌گوید: وقتی برق می‌رود، اینترنت هم کاملاً قطع می‌شود. برای دانلود یک فایل ساده یا شرکت در کلاس آنلاین باید به منطقه‌ای مشرف بر تشان خوزستان برویم که واقعاً این وضعیت برای یک منطقه شهری قابل قبول نیست.

دانشجویی که در خیابان دین و دانش سکونت دارد نیز اظهار داشت: بخش زیادی از کلاس‌ها، تحقیقات و کارهای دانشگاهی ما اینترنتی شده اما سرعت پایین و قطعی مداوم باعث شده بارها از کلاس عقب بمانیم.

گلایه‌ها تنها به دانشجویان و دانش‌آموزان محدود نمی‌شود. صاحبان کسب‌وکارهای اینترنتی و فروشگاه‌های کوچک نیز از وضعیت موجود ناراضی‌اند.

یکی از عمده فروشان در خیابان دین و دانش با اظهار نارضایتی از قطع اینترنت بین‌المللی از ضعف اینترنت ملی و نبود زیرساخت در این منطقه می‌گوید: وقتی اینترنت قطع یا ضعیف باشد، ارتباط با مشتری مختل می‌شود و عملاً کار خوابیده است. انتظار داریم مسئولان این مشکل را جدی بگیرند.

 

این ضعف نمادی از شکاف میان توسعه ظاهری شهر و توسعه زیرساختی آن است. شهروندان انتظار دارند همان‌گونه که ساخت‌وسازها، خیابان‌ها و مناطق مسکونی گسترش پیدا می‌کند، خدمات ارتباطی و اینترنتی نیز همگام با نیاز مردم ارتقا یابد.

 

انتهای خبر/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.