فرمانده سپاه ناحیه بهمئی در این مراسم گفت: مردم شریف و ولایت‌مدار بخش‌های ممبی و سرآسیاب یوسفی، با حضور پرشور و گسترده خود در این مراسم، بار دیگر عشق و ارادت خود را به خاندان عصمت و طهارت (علیهم‌السلام) به نمایش گذاشتند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بهمئی نیوز، سرهنگ مهدی غلامی نژاد فرمانده سپاه ناحیه بهمئی با شرکت در راهپیمایی جاماندگان اربعین در بخش‌های ممبی و سرآسیاب یوسفی ضمن تقدیر و تشکر از مردم، خدمات موکب داران را از نزدیک مشاهده و از آنان تقدیر و تشکر کرد.

فرمانده سپاه ناحیه بهمئی در این مراسم گفت: مردم شریف و ولایت‌مدار بخش‌های ممبی و سرآسیاب یوسفی، با حضور پرشور و گسترده خود در این مراسم، بار دیگر عشق و ارادت خود را به خاندان عصمت و طهارت (علیهم‌السلام) به نمایش گذاشتند.

سرهنگ مهدی غلامی نژاد ضمن تقدیر و تشکر از همه شرکت کنندگان در این مراسم گفت: از همه مردم قدرشناس و ولایت مدار ممبی و سراسیاب، همه دست‌اندرکاران این مراسم، تبلیغات اسلامی شهرستان، بخشداران ممبی و سرآسیاب، شهرداران این دو شهر، فرماندهان حوزه های مقاومت خواهر و برادر این در بخش، خانه‌های هلال احمر در بخش ممبی و سرآسیاب، نیروی انتظامی دو بخش، روحانیون، پلیس راه شهرستان، هیئت امنای استان مقدس امامزادگان، موکب‌های حوزه‌های مقاومت مالک اشتر و سیدالشهدا و موکبهای مردمی و پایگاه‌های مقاومت بسیج تقدیر و تشکر می‌نمایم.

 

گفتنی است مردم بخش‌های ممبی و سرآسیاب فاصله چهار کیلومتری کوهستانی و سربالایی گلزار مطهر شهید حسن چامی تا آستان مقدس امامزادگان سید اسدالله و سید ابراهیم علیهم‌السلام را پیاده روی کردند و در این مسیر موکب‌های متعدد مردمی و پایگاه‌های مقاومت بسیج و حوزه‌ها از مردم پذیرایی کردند.