تاریخ انتشار : جمعه ۲۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۰
کد خبر : 2807

امام جمعه شهر لیکک:

خونخواهی رهبر شهید مطالبه اصلی ملت ایران است

خونخواهی رهبر شهید مطالبه اصلی ملت ایران است
امام جمعه لیکک در خطبه های این هفته ضمن دعوت مردم به تقوای الهی، بر جهاد تبیین، خونخواهی رهبر شهید از مراجع بین المللی و بررسی ریشه های تاریخی کودتای ۲۸ مرداد تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صبح زاگرس؛ نماز جمعه اول ربیع الاول شهر لیکک با حضور اقشار مختلف مردم و به امامت حجت الاسلام اسماعیل صلواتی، امام جمعه این شهر، در مصلی امام رضا (علیه‌السلام) برگزار شد.

حجت الاسلام اسماعیل صلواتی، امام جمعه شهر لیکک، در خطبه های این هفته نماز جمعه، با بیان آیاتی از قرآن کریم، مردم را به تقوای الهی و پرهیزکاری دعوت نمود و از حضور پرشور اقشار مختلف مردم در این آیین معنوی قدردانی کرد.

تأکید بر جهاد تبیین در عصر ارتباطات

امام جمعه لیکک در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع جهاد تبیین اشاره کرد و اظهار داشت: امروز در عصر ارتباطات و گسترش فضای مجازی، میتوانیم با تولید محتوای قوی و مؤثر از نفوذ دشمن در نسل جوان جلوگیری کنیم.

وی با تأکید بر اهمیت روشنگری افزود: در شرایط کنونی کشور باید اتفاقات گذشته تاریخ این سرزمین را به درستی تبیین نماییم تا نسل جدید از حوادث گذشته کشور و منطقه اطلاعات کافی و دقیقی به دست آورد.

صلواتی ادامه داد: در جهاد تبیین باید وعده های الهی را تبیین نماییم و اولویت ما روایت فتح باشد؛ چراکه با روایت کردن پیروزی‌های جبهه انقلاب، میتوان خیانتها و جنایتهای آمریکا را نیز به خوبی برای مردم روشن کرد.

خطیب جمعه شهر لیکک در بخش دیگری از خطبه های خود به ریشه تاریخی مشکل ایران و آمریکا اشاره کرد و گفت: مشکل ما با آمریکا به کودتای ۲۸ مرداد برمیگردد و آنها در طول تاریخ جنایتهای بزرگی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران و ملت بزرگ ایران مرتکب شده‌اند.

وی در ادامه بر مطالعه و تبیین بیانیه گام دوم انقلاب تأکید کرد و گفت: باید در جهاد تبیین گام دوم انقلاب، سیره امام شهید و صیانت از انسجام مقدس نظام را به نسل جوان تبیین کنیم.

خونخواهی رهبر شهید، مطالبه اصلی ملت ایران

امام جمعه شهر لیکک در بخش دیگری از سخنان خود به چهلمین روز خاکسپاری امام شهید اشاره کرد و گفت: یکی از مطالبات اصلی مردم، خونخواهی امام شهید از مراجع بینالمللی است.

صلواتی با تأکید بر اینکه تعهدهای آمریکا هیچگونه ضمانت اجرایی ندارد، افزود: آمریکا با تعرض به خاک ایران اسلامی، حمله به مراکز علمی و آموزشی و به شهادت رساندن رهبر این ملت، جنایتهای خود را به دنیا نشان داده است و امروز خونخواهی رهبر شهید مطالبه اصلی ملت بزرگ ایران اسلامی است.

خطیب جمعه شهر لیکک در قسمت پایانی خطبه های این هفته به چهارشنبه ۲۸ مرداد اشاره کرد و گفت: این روز سالروز کودتای ۲۸ مرداد است و امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز داریم تاریخ ایران را مطالعه نماییم.

صلواتی با تشریح ابعاد این کودتا افزود: شاه در این کودتا نشان داد که نوکر بی چون و چرای آمریکاست و در این کودتا ۷۰ هزار ارتشی آمریکایی به دلیل فرار از بیکاری در ارتش ایران استخدام شدند.

وی تأکید کرد: در این کودتا یک حکومت وابسته به آمریکا شکست خورد و به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نابود شد.

صلواتی با تأکید بر اینکه پهلوی حکومت بر ایران را به گور خواهد برد، گفت: آمریکا تمام تلاش خود را خواهد کرد تا مجدداً حکومت دستنشانده پهلوی در ایران حاکم شود، اما ترامپ، پهلوی و همه همدستان این آرزو را به گور خواهند برد.

انتهای خبر/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.