تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۵ - ۱۲:۴۳
کد خبر : 2113

باحضور متولیان؛

رفع گره‌های درمانی ایثارگران بهمئی با حضور متولیان

رفع گره‌های درمانی ایثارگران بهمئی با حضور متولیان
در نشستی باحضور معاونین بنیاد شهید کهگیلویه و بویراحمد، مشکلات بیمه‌ای جامعه ایثارگری شهرستان بهمئی مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «بهمئی نیوز»؛ نشست بررسی چالش‌های بیمه‌ای جامعه ایثارگران شهرستان بهمئی، با هدف تسهیل در ارائه خدمات درمانی به این قشر معزز، در سالن جلسات بنیاد شهید و امور ایثارگران این شهرستان برگزار شد.

این نشست تخصصی با حضور معاونین بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، مدیرعامل و کارشناسان بیمه دی، مسئولان فنی داروخانه‌ها، مراکز درمانی طرف قرارداد و مسئولان حوزه بیمه شهرستان تشکیل شد تا ضمن واکاوی مشکلات موجود، راهکارهای عملیاتی برای کاهش دغدغه‌های درمانی ایثارگران اتخاذ شود.

در ابتدای این جلسه، عادل باقریان، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان بهمئی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و تسلیت شهادت قائد امت، رهبر معظم انقلاب، اظهار داشت: اعتبار، عزت و سرمایه نظام مقدس جمهوری اسلامی مرهون خون پاک شهداست و خدمت به بازماندگان این عزیزان، وظیفه‌ای است که همواره بر دوش ماست.

باقریان با تصریح بر اهمیت وضعیت سلامت جامعه ایثارگری افزود: با توجه به روند سالمندی در جامعه ایثارگری، نیاز این عزیزان به خدمات درمانی و مراقبت‌های ویژه بیمه‌ای دوچندان شده است، لذا ضرورت دارد با تعامل سازنده میان بیمه دی و مراکز درمانی، گام‌های مؤثر و ملموسی برای ارتقای کیفیت خدمات بیمه‌ای برداشته شود.

رئیس بنیاد شهید بهمئی در ادامه با خطاب قرار دادن مدیرعامل بیمه دی، خواستار تسریع در روند پرداخت مطالبات مراکز درمانی، پاسخگویی مسئولان بیمه دی، بهبود فرآیند صدور معرفی‌نامه‌ها و افزایش سطح دسترسی ایثارگران به خدمات تخصصی در شهرستان شد تا از مراجعات غیرضروری آنان به مرکز استان یا شهرهای همجوار کاسته شود.

منوچهر هرمزپور، معاون بهداشت و درمان اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران، با تأکید بر جایگاه والای ایثارگران، بر وظیفه تکریم و خدمت‌رسانی بی‌دریغ به این قشر تأکید کرد.

وی در این نشست با اشاره به ایثار عظیم جانبازان و خانواده‌های شهدا در راه حفظ نظام اسلامی، خاطرنشان کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی کشور موظفند در راستای تسهیل امور و ارائه حداکثری خدمات به جامعه ایثارگری، تمام توان خود را به کار گیرند.

هرمزپور در ادامه، با تمرکز بر کیفیت خدمات درمانی، بر ضرورت برخورد انسانی و برخورد مناسب کادر درمان بیمارستان‌ها با خانواده‌های شهدا و جانبازان پافشاری کرد و افزود: ایجاد رفتار شایسته در مواجهه با این عزیزان، اگرچه ذره‌ای از حق آنان نیست، اما گامی کوچک برای مرتفع ساختن بخشی از دغدغه‌های درمانی آن‌هاست.

وی در خصوص دسترسی به خدمات تخصصی و تجهیزات پزشکی، اظهار داشت: ما در تأمین تجهیزات پزشکی مورد نیاز پدران، مادران و همسران زمین‌گیر شهدا با هیچ محدودیتی روبرو نیستیم.

همچنین وی ضمن اشاره به تسهیل دسترسی به پزشک متخصص در شهرستان، اعلام کرد: به منظور کاهش مراجعات و تسهیل خدمات، قراردادهای به‌روز با مراکز درمانی سطح شهرستان بهمئی منعقد می‌شود.

معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید در بخش خدمات درمانی منزل نیز خبر از برنامه‌های عملیاتی داد و گفت: ما آمادگی کامل جهت اعزام پرستار به منزل خانواده‌های شهدا برای ارائه خدمات پرستاری و بالینی را داریم تا کیفیت مراقبت از ایشان در محیط خانه تضمین شود.

هرمزپور در پایان، هدف نهایی بنیاد شهید را «تکریم رفتار محور» دانست و تأکید کرد: هدف اصلی ما، برخورد درخور و مناسب با کسانی است که تمام هستی خود را فدای این نظام کردند؛ امیدواریم تمامی بخش‌های خدماتی، این وظیفه اخلاقی و سنگین را به نحو احسن ایفا کنند.

فرزاد رستمی، مدیرعامل بیمه دی، در جایگاه بیمه‌گر تکمیلی جامعه ایثارگران، بر ضرورت ارائه خدمات باکیفیت و ارتقای سطح رضایتمندی این قشر معزز تأکید کرد.

وی اظهار داشت: بیمه دی موظف است در مسیر ارائه خدمات درمانی، با تمرکز ویژه بر جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران، گام‌های عملیاتی بردارد تا از طریق ارتقای کیفیت خدمات، رضایتمندی حداکثری ایثارگران جلب شود.

رستمی با اشاره به گسترش شبکه خدمات‌رسانی در سطح شهرستان افزود: هدف اصلی ما جلب رضایت همزمان ایثارگران و مراکز درمانی است. در همین راستا، شبکه‌ای از آزمایشگاه‌ها و داروخانه‌های طرف قرارداد در سطح شهرستان مستقر شده‌اند تا ایثارگران عزیز بتوانند با اطمینان خاطر، خدمات خود را از این مراکز دریافت نمایند.

مدیرعامل بیمه دی در پاسخ به دغدغه‌های مربوط به مطالبات مراکز درمانی، خبر از پیگیری‌های جدی داد و گفت: با هماهنگی و پیگیری‌های صورت گرفته در ستاد مرکزی، دستورالعمل‌های لازم جهت رفع مشکلات مالی و تسریع در پرداخت مطالبات مراکز طرف قرارداد در اسرع وقت اجرایی خواهد شد.

وی در پایان، با اشاره به جایگاه والای خدمت به خانواده‌های شهدا، ضمن ابراز افتخار از این مسئولیت، تأکید کرد: در دوران تصدی، همواره تلاش بر این بوده است که هیچ گونه کوتاهی در حق خانواده‌های شهدا صورت نگیرد؛ با این حال، چنانچه در مسیر خدمت‌رسانی، سهوی رخ داده باشد، ما ضمن پذیرش مسئولیت، بر اصلاح و بهبود روند کار تأکید می‌کنیم.

لازم به ذکر است در طول این نشست مسئول بیمه دی در شهرستان، ریاست اداره بیمه سلامت شهرستان، مسئولین فنی داروخانه ها، ریاست بیمارستان شهید سلیمانی و مسئولین کلینیک ها به بیان مشکلات خود پرداختند و از بیمه دی خواستند تا مشکلات آنها را رفع نماید.

bahmaeinews.ir  

انتهای خبر/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.