تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۱۱
کد خبر : 1348

رئیس اورژانس ۱۱۵ استان خبرداد:

سقوط مرگبار خودرو به دره در گچساران جان ۲ تن را گرفت

سقوط مرگبار خودرو به دره در گچساران جان ۲ تن را گرفت
بهمئی نیوز_ رئیس اورژانس ۱۱۵ استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: دو سرنشین یک دستگاه خودروی پژو پارس بر اثر انحراف از مسیر و سقوط به دره در منطقه «آبریگون» گچساران جان خود را از دست دادند.

به گزارش پایگاه خبری «بهمئی نیوز» رئیس اورژانس ۱۱۵ استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: دو سرنشین یک دستگاه خودروی پژو پارس بر اثر انحراف از مسیر و سقوط به دره در منطقه «آبریگون» گچساران جان خود را از دست دادند.

پرویز غفارفرد درگفتگو با خبرنگاران افزود: ساعت ۱۷:۴۱ روز دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۵، گزارش انحراف یک دستگاه خودروی پژو پارس و سقوط آن به دره در محدوده آبریگون گچساران به مرکز ارتباطات اورژانس ۱۱۵ استان اعلام شد که بلافاصله دو کد عملیاتی اورژانس به محل حادثه اعزام شدند.

وی بیان کرد: پس از بررسی صحنه حادثه مشخص شد هر دو سرنشین خودرو به دلیل شدت جراحات وارده پیش از رسیدن نیروهای اورژانس جان خود را از دست داده‌اند و این حادثه مصدومی نداشته است.

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.