تاریخ انتشار : جمعه ۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۵۹
کد خبر : 803

خط‌ونشان امام جمعه بهمئی برای حامیان منطقه‌ای آمریکا؛

در صورت حمله مجدد، زیرساخت‌های کشورهای عربی را به آتش می‌کشیم

در صورت حمله مجدد، زیرساخت‌های کشورهای عربی را به آتش می‌کشیم
حجت الاسلام صلواتی امام جمعه لیکک در خطبه های نماز جمعه این هفته با هشدار به حامیان منطقه‌ای آمریکا گفت: در صورت حمله مجدد، زیرساخت‌های چند کشور عربی هدف قرار می‌گیرد.

به گزارش پایگاه خبری «بهمئی نیوز»؛ نماز جمعه یکم خرداد ماه سال ۱۴۰۵ شهر لیکک باحضور اقشار مختلف مردم و به امامت حجت الاسلام و المسلمین اسماعیل صلواتی در مصلی امام رضا علیه السلام این شهر برگزار شد.

۴ مأموریت اصلی مردم در «جنگ ترکیبی» و نبرد حق و باطل

حجت‌الاسلام اسماعیل صلواتی در خطبه‌های این هفته با طرح این پرسش که امروز نائب امام زمان(عج) و رهبر حکیم انقلاب، مهم‌ترین مأموریت مردم را در این نبرد حق و باطل چه می‌دانند، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب چهار مأموریت اصلی را برای مردم در این برهه حساس ترسیم کرده‌اند.

وی نخستین مأموریت را «حضور در میدان» حتی در زمان سکوت نبرد نظامی دانست و گفت: دشمن در زمان آتش‌بس یا مذاکرات، شرارت خود را به میدان دیپلماسی و رسانه منتقل می‌کند؛ لذا فریادهای مردم پشتوانه عملی و روحی مسئولان است و این حضور فیزیکی در خیابان‌ها، از جمله برگ‌های برنده نظام اسلامی برای تغییر محاسبات دشمن به شمار می‌رود.

صلواتی «وحدت ملی» را دومین مأموریت برشمرد و افزود: وحدت، یک وظیفه دینی، ملی و التزامی امنیتی است؛ بنابراین هر کس در هر جایگاهی باعث ایجاد اختلاف شود، در مسیر منافع دشمن گام برداشته است و ما باید در میانه جنگ ترکیبی، منازعات داخلی را برای عبور از بحران کنار بگذاریم.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت «مدیریت مصرف رسانه‌ای» عنوان کرد: در جنگ ترکیبی، میدان اصلی نبرد ذهن و باور مردم است. رسانه‌های دشمن با هدف تخریب روحیه عمومی، تشدید اختلافات، تحریف واقعیت‌ها و ایجاد ناامیدی فعالیت می‌کنند، لذا باید بدانیم شبکه‌های ماهواره‌ای همچون اینترنشنال، بی‌بی‌سی و صدای آمریکا، صدای دشمن هستند و نباید به آن‌ها اعتماد کرد.

صلواتی «کمک و یاری مؤمنانه» را چهارمین مأموریت مردم در شرایط جنگی خواند و در خصوص وضعیت میدان نبرد تصریح کرد: آمریکایی‌ها تمام تجهیزات و نیروهای خود را به منطقه منتقل کرده‌اند و شروع جنگ تنها به یک تصمیم سیاسی وابسته است.

در صورت حمله آمریکا، امارات، عربستان، قطر، بحرین و کویت هدف قرار می‌گیرند

خطیب نمازجمعه لیکک درباره دلایل توقف دشمن پشت مرزهای ایران، بیان کرد: یکی از عناصر بازدارنده، راهبرد جنگ منطقه‌ای است؛ در واقع شوک بزرگ حمله به کشورهای عربی و آسیب دیدن زیرساخت‌های آن‌ها، اصلی‌ترین مانع شروع جنگ است.

وی افزود: اگر دشمن دچار خطای محاسباتی شود و تصور کند ایران در جنگ منطقه‌ای تردید دارد، جنگ آغاز خواهد شد؛ از این رو جریان‌های سیاسی نباید تصویری ضعیف از ایران ارائه دهند، چرا که علاقمندی برخی دولتمردان به روابط مجدد با امارات یا ژست میانجیگری قطر، احتمال این خطای محاسباتی را بالا می‌برد.

صلواتی با تأکید بر اینکه برای ترامپ، تأسیسات نفتی و گازی اولویت بالاتری نسبت به سران کشورهای عربی دارد، گفت: به صراحت اعلام می‌کنیم؛ آمریکا، صهیونیست‌ها، سران شکم‌پرست عرب و دلدادگان به جبهه غرب بدانند که اگر آمریکا مجدداً حمله کند، ملت و نیروهای مسلح ایران، زیرساخت‌های کشورهای امارات، عربستان، قطر، بحرین و کویت را هدف قرار داده و به آتش می‌کشند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: هدف نهایی دشمن نابودی ایران است، اما اگر دشمن دست از پا خطا کند، ما منطقه و فراتر از آن را مورد هدف قرار خواهیم داد.

صلواتی در پایان گفت: درس بزرگ فتح خرمشهر این است که هزینه مقاومت به‌مراتب کمتر از تسلیم است؛ همان‌طور که در جنگ ۸ ساله مقاومت کردیم و دشمن را تا بغداد عقب راندیم، امروز نیز تکلیف ما طبق سیره امام حسین(ع)، ایستادگی و مقاومت است.

انتهای خبر/

منبع:  بهمئی نیوز

نویسنده: فاضل ریحان نسب

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.