تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۵ - ۱۹:۰۵
کد خبر : 3888

کارگاه هویت‌یابی دختران نوجوان در شهرستان بهمئی برگزار شد

کارگاه هویت‌یابی دختران نوجوان در شهرستان بهمئی برگزار شد
گروه جهادی شهیده نسرین افضل حوزه مقاومت بسیج حضرت زهرا (س) با حمایت بنیاد برکت، کارگاه توانمندسازی دختران بهمئی را با حضور کارشناس برگزار نمود.

به گزارش پایگاه خبری «بهمئی نیوز»؛  در دوران گذار از کودکی به نوجوانی، دختران نوجوان با چالش‌های متعددی در زمینه شناخت خود و حفظ هویت در فضای رسانه‌ای روبه‌رو هستند. این دغدغه، ضرورت برگزاری برنامه‌های آموزشی و روان‌شناختی را برای دختران شهرستان بهمئی دوچندان کرده است.

در همین راستا، کارگاه آموزشی «توانمندسازی و هویت‌یابی دختران نوجوان بهمئی» با هدف پاسخ به نیازهای روانی و اجتماعی این گروه سنی برگزار شد.

این برنامه با همت گروه جهادی شهیده نسرین افضل و حوزه خواهران حضرت زهرا (س) و با حمایت بنیاد برکت سازمان اسناد و اموال استان کهگیلویه و بویراحمد اجرا گردید.

در این نشست تخصصی، دکتر سید رحمان اکبری، از روانشناسان مطرح کشوری و استاد برجسته در حوزه مشاوره و سواد رسانه‌ای، به سخنرانی پرداخت.

اکبری در محورهایی همچون روش‌های حفظ هویت در فضای مجازی، مدیریت رفتارهای نوجوانی و ضرورت سواد رسانه‌ای برای جلوگیری از آسیب‌های روانی، با شرکت‌کنندگان گفتگو کردند.

این کارگاه با استقبال گسترده دختران نوجوان شهرستان بهمئی روبه‌رو شد و تلاش گردید تا از طریق این نشست‌ها، بستر لازم برای رشد سلامت روان و آگاهی رسانه‌ای این نسل فراهم شود.

انتهای خبر /

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.